Om

Jeg er 48 år og bor i Birkerød med min mand. Vi har ikke børn, og det er såmænd helt frivilligt. Jeg er datanom af uddannelse og arbejder med IT-sikkerhed, dokumentation og compliance.

I min fritid holder jeg meget af at gå ud at spise, shoppe og gå til foredrag. Ellers er jeg et introvert hjemmemenneske og vil helst være sammen med min lille familie. Jeg bruger også en del tid med min Chromebook i skødet, hvor jeg boltrer mig på sociale netværk og i blog-verdenen. Motionen får jeg ved at cykle til arbejde.

Af andre interesser der giver mig lys i øjnene kan jeg nævne:

 • En stor passion for hunde – jeg SKAL bare hilse på alle hunde jeg møder. Jeg fik min første hund lige efter at jeg fyldte 40 år, og i sommeren 2019 fik jeg for første gang en hundehvalp.
 • Jeg elsker mad, og vil gerne prøve mad fra alle mulige steder i verden. Når jeg har overskud, er jeg god til at få gode mad-idéer.
 • Musik betyder meget, og jeg har en ret blandet musiksmag. Jeg har en præference for soul-genren, men er også vild med reggae, blues, country, jazz, funk, easy listening, latin, rock samt al den gode musik der blev lavet i 1970’erne på tværs af genrer.
 • Det betyder meget for mig at have planlagt ferie foran mig, det er skønt at have noget at se frem til. Jeg elsker at have fri og være hjemme, men jeg kan også godt lide at tage på små og store ture i ind- og udland. Og så er jeg så heldig at have et lille sommerhus.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om mig, er du meget velkommen til at gå på opdagelse i denne blog. Vil du i kontakt med mig, så brug kontaktformularen på siden ‘Kontakt’.

1. januar 2020

5 kommentarer

 • Britta

  14. august 2011

  Hej Trine Louise
  Jeg ser frem til at dele tanker med dig og andre.
  Nogen gange kommer man ved et “tilfælde” forbi interessante mennesker. Spændende!
  Venlig hilsen Britta

  Svar
  • Trine Louise

   15. august 2011

   Hej Britta. Tak for de pæne ord. Det er altid sjovt når der dukker nye læsere op, og især hvis det er fordi de synes det er spændende det man skriver om. Velkommen til!

   Svar
 • Louise

  4. november 2011

  Hej Trine Louise

  Jeg søgte på nettet efter info om andres tanker omkring det at leve sit liv uden børn, og fandt så tilfældigt din side.
  Jeg er 33 år og føler mig ofte meget alene med mine tanker om, at jeg egentlig et eller andet sted ikke ønsker at blive mor en dag, men det er ofte desværre ikke altid helt “tilladt” at sige højt. Alle, jeg kender, har børn! Jeg har det meget som dig – ELSKER hunde og er selv ejer af 2 stk. Går ikke i selvsving, når jeg ser en lille baby, men er der en hund, så må jeg simpelthen bare hilse på den smiler :o)

  Mange hilsner

  Louise

  Svar
  • Trine Louise

   5. november 2011

   Hej Louise. Tak for din kommentar. Jeg oplever det faktisk som lidt af et tabu ikke at have lyst til at få børn, og jeg synes det er svært at forklare for folk der selv har børn. Hvis du leder efter ligesindede kan du evt. melde dig ind i netværket Selvvalgt Barnefri, hvor jeg også er medlem. Her kan vi i et lukket forum snakke om de fordomme og negative holdninger vi nogen gange bliver mødt med.

   Svar
 • Lars Andersen

  8. november 2011

  Hej Trine Louise

  Godt indlæg med hensyn til elcyklen.
  Det giver stof til eftertanke at få et mere sandfærdigt billede af elcyklens fortræffeligheder. 🙂
  Vi mænd har jo altid en mere praktisk tilgang til tingene

  Mvh Lars

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.