Lån en el-cykel

For 5 år siden udgav Christine Feldthaus en bog om at tilpasse sin hverdag til et mere miljøvenligt forbrug. Bogen hed Feldthaus skruer ned, og i forbindelse med udgivelsen var Christine Feldthaus i P4 eftermiddagsradioen hos Monica Krog-Meyer og fortælle om den. Monica opfordrede lytterne til at skrive ind og fortælle, hvad de gjorde i hverdagen for at reducere CO2. I den periode pendlede jeg til og fra lufthavnen og hørte radio imens. Jeg skrev ind fra min mobiltelefon mens jeg sad i toget, om hvordan jeg bruger min el-cykel – dengang i kombination med toget. Mit indlæg gjorde, at jeg blev vinder af et eksemplar af den nye bog. Jeg måbede lidt da jeg havde den velkendte radiostemme i røret lidt senere da jeg var nået hjem, hun synes det var rigtig smart at jeg brugte el-cykel i stedet for bil. Et par dage senere kom der en bog med en hilsen fra både Monica og Christine. Bogen var rigtig god, og både jeg og husbond slugte den på få dage.

På denne video ser jeg igen Monica Krog-Meyer i forbindelse med el-cykler, idet hun har lånt en i 3 måneder af Region Hovedstaden. Se selv hvad hendes oplevelse har været. Jeg kan afsløre at hun er ret vild med at el-cykle og faktisk overvejer om hun skulle anskaffe sig en, nu hvor hun har afleveret den lånte el-cykel tilbage.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uh_iQgbPAjk&list=UUMwmP57NfYUQ8PREPHLi1KQ[/youtube]

 

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.