Sommerplaner 2013

Så er sommeren kommet, endda i en helt fortryllende version. Temperaturen ligger lige omkring de 20 grader, og der kommer regn og sol i passende mængder.  Det er fuldstændig perfekt sommervejr for mig, som ikke er så vild med temperaturer over 24 grader. Og så skal man ikke bruge hver eneste aften på at vande blomsterkrukker. Det måtte meget gerne fortsætte på denne måde resten af sommeren.

Om 3 uger har vi sommerferie og ingen planer. Der er ingen af os der har haft overskud til at planlægge nogen form for rejse i år. Vi har jo vores dejlige sommerhus, som vi har haft skønne sommerferier i de sidste 3 somre, så det lille hus kommer til at blive rammen om endnu en sommerferie for os. Jeg forestiller mig at det bliver en blanding af afslapning, ture i området, ud og bade hvis vejret er til det, ud og spise og så lidt praktiske gøremål i sommerhuset.

Og vi glæder os!

 

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.