Sikke et år

Sommeren er forbi og en ny sæson starter. Man kan mærke på vejret at en ny årstid er på vej. For folk der går i skole starter et nyt år nu, og TV starter op med nye programmer og liveudsendelser. For mig var der også et stort skifte for ca. et år siden, og sikke et år det har været.

For et år siden havde jeg lige sagt op og var igang med at afvikle og afslutte opgaver hos min tidligere arbejdsgiver. Jeg glædede mig til en ny hverdag med mindre fokus på transporttid og mere fokus på familie. Og sådan blev det heldigvis. Idag sover jeg næsten 1 time længere om morgenen (går i seng samme tid som før) og spiser morgenmad sammen med min mand før jeg tager afsted. Jeg cykler til arbejde og tænker ikke så meget over det med at komme til og fra arbejde. Jeg har en bedre hverdag end før.

Nogenlunde på samme tid begyndte mine forældre at rykke teltpælene op. Det hus som de havde boet i i 30 år, og som havde været mit barndomshjem siden jeg var 10 år, blev sat til salg, og jagten på en ældrevenlig lejlighed gik ind. Huset blev solgt på et par måneder og mine forældre fik afklaring om deres fremtidige boligforhold inden jul. I foråret flyttede de, og jeg fik lov til at være med. Idag er de glade for skiftet. Jeg oplever at de har mere personligt overskud nu.

Imellemtiden nåede jeg at fylde 40, at se min bror for første gang i 2 år, blive kontaktet af Hendes Verden, få ny bil og at få besøg af rotter i kælderen.

Den største omvæltning kom dog med vores 3. familiemedlem Adina. Det har jeg skrevet meget om her på bloggen. Det er faktisk næsten det eneste jeg har skrevet om siden hun kom. Så jeg vil ikke skrive så meget om det nu. Jeg vil blot nævne, at det har været en stor og positiv forandring i vores liv. Vi trives med at være en hundefamilie, og jeg er blevet en tand lykkeligere af at have Adina i mit liv.

Jeg sidder tilbage med en følelse af at tiden er gungret afsted og der er sket en hel masse. Det har mest været dejlige ting der er sket, men jeg føler mig alligevel lidt udmattet. Jeg tænker uvægerligt på, hvad mon det næste år vil bringe. Det er som om de store forandringer kommer i bølger, så mon ikke det næste år bliver roligt med knap så store udsving. Bare vi får en ny opvaskemaskine snart, så er jeg glad!

Lignende indlæg:


2 kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.