Nr. 1 på Google

I 2010 skrev jeg et blogindlæg som hed “Sandheden om el-cykler“. Det er åbenbart en titel som virker interessant for mange. Det ene indlæg har virkelig booste’t min blogs besøgsstatistik. Folk der google’r ordet ‘el-cykel’ har ret ofte valgt linket til mit blog-indlæg, og da jeg i februar i år blev kontaktet af Toprobot.dk med henblik på test af deres Lifebike, gik det op for mig at jeg faktisk ofte lå nr. 1 på Google med dette søgeord. Og det gør jeg stadig!

Det er da meget sejt, ik? 🙂

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • Fie

  15. december 2013

  Det da mega sejt. Fik du testet el-cyklen? Jeg overvejer nemlig at investere i en el-cykel, men er virkelig i tvivl om hvilken. Jeg overvejer lidt denne: http://www.fribikeshop.dk/Produkter/Cykler/Batavus-Easy-Fuerza.aspx
  Men jeg ved seriøst ingenting om, el-cykler og det er jo mange penge.

  Håber du kan hjælpe?

  På forhånd tak 🙂

  Svar
  • Trine Louise

   15. december 2013

   Hej Fie. Ja, jeg har testet 3 cykler siden dette indlæg, jeg har anmeldt dem her på bloggen. Jeg har ikke erfaring med det mærke du nævner her, men du kan læse om mine erfaringer og gode råd her: http://trinelouise.appelby.net/el-cykel/
   Under kommentarer kan du også læse andres erfaringer med forskellige mærker.

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.