I ingenmandsland

Dette blogindlæg skrives fra ingenmandsland. Jeg sidder i mit sommerhus, og lige nu er der ikke nogen der bestemmer over mig. Jeg sagde farvel til min gamle arbejdsplads i fredags, og imorgen starter jeg på den nye job. Det er en dejlig følelse af frihed lige nu.

Det er altid en blandet oplevelse at sige farvel til et job. I fredags sagde farvel til en arbejdsplads, hvor der er en tryg og hjemlig følelse, men som ikke har holdt sin del af aftalen om hvad mit job skulle gå ud på. Jeg sagde farvel til en chef, som har kæmpet for at få vores relation til at fungere, men som jeg aldrig rigtig helt følte mig forstået af. Og jeg sagde farvel til kolleger, som virkede oprigtigt kede af at skulle undvære mig i hverdagen, men som ikke allesammen har bakket mig op i det som var min opgave.

Imorgen siger jeg så goddag til en helt ny arbejdsplads, en ny chef og nye kolleger. Jeg er spændt på en god måde. Selvom jeg glimtvis kan få et lille sug i maven ved tanken om det nye job, så er forbedringerne i min hverdag så store, at de fuldstændig opvejer usikkerheden. Jeg har det lidt ligesom når jeg skal på kursus el.l. et par dage; jeg glæder mig til at opleve nye omgivelser og mennesker og at få brudt hverdagens trummerum. Og når det bliver hverdag det nye sted, glæder jeg mig til at bruge mig selv bedre og mere.

Lignende indlæg:


En kommentar

  • Overskrifter

    2. oktober 2011

    Held og lykke. Starter selv på nyt job den 1. november.

    Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.