Mit efterår 2011

Lige om lidt er det efterår, og det ser allerede heftigt ud. Jeg plejer at synes efteråret er travlt, og i år kommer der lige et jobskifte oveni.

I første omgang handler det om at få afsluttet tingene på det gamle arbejde. De skal selvfølgelig have så meget som muligt ud af mig inden jeg forsvinder, så der er mange ting på listen over opgaver som skal klares. Ting der ellers skulle have foregået senere på efteråret er blevet rykket til september for at jeg kan nå at ordne dem. Så der er lidt mere tryk på end der plejer.

3. oktober starter jeg på mit nye arbejde, og det bliver krævende på en anden måde. I den første tid forventer jeg at være meget træt. Det er jo altid hårdt at skulle tage alt det nye ind: nye ansigter og navne, ny organisation, ny kultur, nye fysiske omgivelser. Og derefter kommer det store arbejde med at sætte sig ind i den nye virksomheds forretning og de foreliggende opgaver.

Derfor har jeg med vilje fravalgt en række ting. Det sidste års tid har taget en del kurser og foredrag hos FOF – det tager jeg ‘orlov’ fra dette efterår. De gode tilbud fra Downtown og Sweetdeal etc. må jeg også lade være i en periode, jeg forventer at det bliver for stressende at gå så meget ud som vi har gjort det sidste års tid.

Heldigvis skulle jeg gerne slippe for noget stress når jeg har fået kørt en ny hverdag ind på rutinen, i og med at jeg halverer og væsentligt forenkler min transporttid. Og det giver nok også noget ny energi at møde nye mennesker og en ny kultur på den nye arbejdsplads.

Endelig er der en vis person der fylder 40 år til november. Nemlig mig. Jeg har besluttet mig for at det skal fejres, og jeg er snart færdig med at tænke over hvordan. Der kommer lidt planlægning og praktiske ting der skal bruges tid på. Forhåbentlig giver det også et boost af energi og glæde at fejre og feste.

Og før vi ved af det er det jul igen. Hvor er jeg dog glad for at der er fri mellem jul og nytår i den virksomhed jeg starter i til oktober, for jeg har på fornemmelsen at jeg får brug for det.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.