Sommerferie 2011

Ja, det var så den sommerferie. Det har været skønt. For første gang i nogle år har jeg haft 3 ugers ferie i træk, og det kunne jeg godt bruge – kunne sådan set sagtens være blevet oppe i sommerhuset en uge mere.

Foruden vores lille bilferie har vi nemlig været 1½ uge i vores sommerhus, hvor sommerferien kom til at handle om IKKE at skulle noget:

 • at tage sig tid til at vågne
 • at være langsom
 • at kunne se morgen-fjernsyn
 • at se på heste og køer på markerne
 • at nyde fugle og egern i haven
 • at få en is og gå tur ved vandet
 • at cykle ned og bade næsten hver dag
 • konstant at have sand mellem tæerne
 • at lave simpel mad på grillen
 • at lade dugen blive liggende på havebordet natten over
 • at gå aftentur på sommerhusvejene

Jeg føler virkelig det er sundt for sjælen at komme ned i tempo på den måde. Det tager lige nogle dage, fordi det er så indgroet at så på uret og planlægge alting, både i hverdag og sådan set også når man er på en bilferie.

Foruden ovenstående ting har vi også haft besøg et par gange, også af et egern som ikke lod sig forstyrre af at vi sad på terrassen, den puslede bare videre få meter fra os i sin jagt på nødder, nødder og flere nødder. Vi har også fået lavet lidt havearbejde, købt lidt flere havemøbler og været ude og se lidt på byer og landskab i området som vi plejer. Men frem for alt har vi taget den med ro.

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.