Velkommen tilbage

Denne blog ligger på et webhotel, som drives af Surftown. Surftown har deres hardware i en kælder i en bygning, der ligger ud til Nordhavn. Under skybruddet i lørdags var de blandt de mange der fik vand i kælderen, og det betød at mange af deres kunders systemer gik ned. De har arbejdet i døgndrift siden lørdag aften. I mandags begyndte min mail at virke igen, og her onsdag morgen kan jeg se at det er lykkedes dem at få min blog op at køre igen. Herligt!

Så jeg siger velkommen tilbage på bloggen efter næsten 4 dages nedetid. Hvis du ser noget der ikke virker som det plejer, så sig meget gerne til via en kommentar eller en e-mail.

Jeg havde selv en ret heftig oplevelse med regnen i lørdags, og jeg har forberedt et blogindlæg om det. Pga. Surftowns nedbrud har jeg ikke kunnet publicere det, men nu hvor bloggen er oppe igen vil jeg lægge det på så snart som muligt.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.