Start på ferietiden

I torsdags, igår og idag har gaderne lydt og genlydt af hujende unge mennesker, der kører rundt i hestevogne og lastbiler for at fejre, at de har fået en studenterhue på hovedet. Selvom det er 21 år siden at det var mig, husker jeg tydeligt hvor glad jeg var. Der er ikke noget som disse dage, der kan skyde sommerferien igang for mig.

Der er stadig lidt tid til jeg har sommerferie, men jeg er begyndt at glæde mig. Jeg skal nemlig have 3 ugers ferie i træk i år – det er nogle år siden jeg har haft det sidst, men jeg tror det er sundt at tage en god lang pause fra hverdagen. Og allerede nu begynder man at kunne mærke ferietiden. Veje og toge er knap så fyldte, gangene på arbejde er mere stille og aktivitetsniveauet er påvirket af at forskellige kolleger er væk på deres ferie.

Min mand og jeg skal holde en lidt anderledes sommerferie i år. Pga. mit arbejde har vi været på mange charterferie, men i år havde vi lyst til noget andet. Vi har snakket om det længe, og i år bliver det så til virkelighed: en bilferie til Tyskland. Vi har begge været på sådan nogle ferier i vores barndom, og jeg tænker tilbage på disse ture med glæde. Jeg husker tyskerne som meget gæstfrie og venlige. Mads og jeg har booket os ind på et feriested i Rhin-området, og har en overnatning på vej ned og på vej hjem.

Vi skal ikke være afsted i alle 3 uger – resten af tiden skal tilbringes hjemme og i sommerhuset. Selvom vi også bruger sommerhuset udenfor feriesæsonen, lykkedes det os sidste år virkelig at trække stikket ud og komme ned i et meget langsommere tempo, da vi holdt sommerferie i sommerhuset sidste år. Jeg satser hele butikken på at det også sker i år.

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.