Glæden ved et egern

I vores have ved sommerhuset er der mange nøddebuske, og de er populære hos egern. I den forgangne weekend var vi deroppe, og som så mange andre gange kom der et egern forbi, mens jeg sad og læste min søndags-berlinger og drak te søndag formiddag.

Hvor er det dog en stor nydelse at se på et egern, som er igang med at søge føde og derefter at ordne pels. Det er som om det er lidt mere naturlig adfærd man får at se, når man ser dem oppe i sommerhushaven. Når jeg ser dem her i forstæderne er de ofte bare på vej fra det ene sted til det andet.

Jeg bliver så glad helt ned i maven når jeg får sådan en lille naturoplevelse. Jeg føler at det på en måde er en ære, når dyr viser den tillid der skal til for at leve og være i nærheden af mig. Og så har et egern bare sådan nogen søde bevægelser!

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.