Links vedr. el-cykel

Debat og erfaringsudveksling:

El-cykling.dk Forum hvor el-cykelbrugere og også en repræsentant fra Fantombike ‘mødes’ og snakker om forskellige emner vedr. el-cykler

Sandheden om el-cykler – mit eget blogindlæg, hvor jeg beskriver nogle erfaringer, og hvor rigtig mange el-cyklister i kommentarfeltet har fortalt om deres erfaringer.

Trine Louise om El-cykel – en samling af mine blogindlæg vedr. El-cykel med fokus på erfaringsudveksling.

http://dinelcykel.dk – anmeldelser og test af elcykler, blandet med reklamer.

http://testguro.dk/elcykel-test-2015/ – reklamefinansieret test-site, som har samarbejde med visse forhandlere.

Diverse forhandlere:

El-cykel:

Bicyceparts – ombyg din almindelige cykel til el-cykel

Fantombike – en forhandler med rigtig mange forskellige mærker og mange års erfaring

Greenbike Aps – sælger elektriske ladcykler, både 2-hjulede og 3-hjulede

Toprobot – online forhandler, som også sælger plæneklipper- og støvsugerrobotter

Lån en el-cykel: http://otm-app.dk/testenelcykel/

Batteri:

Batteridoktor – reparation og fornyelse af el-cykel batteri

Batteri Service Nord – reparation og fornyelse af el-cykel batterier

Himex – reparation af el-cykel batterier

 

Lignende indlæg:

5 tanker om “Links vedr. el-cykel”

 1. el cykler
  Hvad er hvad ?
  her tænker jeg på de to cykler jeg kender til, ProMovec og Kildemoes – jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal forstå de trin som el-motoren kan sættes til.
  trin 1,2 eller 3 – hedder det ikke assits hos Promovec – og er en tre tegninger hos kildemoes.
  Jeg har det indtryk at det er den mænge kraft som motoren optager fra batteriet( eller afgiver til hjulet 🙂 ) – altså hvor maget hjælp elmotoren giver dig når du træder i pedalerne – lige meget om du træder hårdt eller bare “følger med rundt”.
  Sådan mener jeg at det virker på Kildemoes.
  På promovec’en er jeg i tvivl.
  og nu læser jeg på nettet om et gør det selv kit – hvor de tre forskellige trin hjælper med samme kraft, men til hver sin max hastighed:
  trin1= 11 km/t
  trin2= 17 km/t
  og trin 3= 25 km/t
  – og sådan tror jeg at Promovec-en virker.

  men hvordan er det med de forskellige el-cykler mærker?

  1. Hej Aksel. Jeg kender ikke Kildemoes’ el-cykler, men der er vist noget med at nogle el-cykler (vist også hollandske Batavus) giver motorhjælp efter behov, og her er det vist noget med hvor hårdt man træder i pedalerne, og andre giver hjælp op til en bestemt hastighed. Jeg har kun haft cykler lavet af Promovec, og det er også mit indtryk at deres trin handler om at hjælpe cyklen op på et bestemt antal km. Min har 6 trin, og det er helt tydeligt at den på trin 5 hjælper med indtil 20 km/t. og på trin 6 op til 25 km/t.
   Hvis du vil have andre input til dette spørgsmål vil jeg henvise dig til diskussionforummet elcykling.dk hvor mange deltagere har forskellige erfaringer.

 2. FAKTORER DER SPILLER IND PÅ RÆKKEVIDDEN AF EN EL-CYKEL:

  VÆRD AT VIDE OM EL-CYKLERS RÆKKEVIDDE GENERELT. EKS. EN EL-CYKEL OPGIVES I EN BROCHURE TIL AT HAVE EN RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 50 KM. DENNE RÆKKEVIDDE ER BASERET PÅ EN PERSON DER VEJER CA 65 KG. SOM KØRER I MEDIUM ASSIST LEVEL OG YDER EN EGEN INDSATS PÅ 50 %, SAMT CYKLER I FLADT TERRÆN PÅ EN NY CYKEL ( NYT BATTERI).
  Venlig hilsen
  ecykelhandleren.dk

  http://www.ecykelhandleren.dk/find-din-storrelse/vaerd-at-vide-om-el-cyklers.html

 3. Jeg har i går 13/02/15 fået udleveret en ny El cykel hos CYKELEXPERTEN I KØGE, på 2 års garantien, min første cl cykel blev købt for 2 år siden, Ny model, el. cykel Gazelle fra Holland, God komfort, yder hjælp efter behov, hvor hårdt man træder, fin stabilitet, idet hele taget fin El cykel.
  Men desværre, efter kort tid ca. 1400 km begyndte elektronikken af fejle, = ERRO C 2, Værkstedet kunne så aflæse fejlen og udskifte delen, så dan fortsatte, fejlene at opstå, til jeg havde kørt ca. 4000 km 2014 så gik motoren Kaput, en ny blev hentet hjem fra Holland. men fejlene fortsatte indtil nytår 2015.
  Her havde jeg et møde med Cykelexperten, hvor han stillede i udsigt at jeg fik en ny El. Cykel på Garantien.
  Cykelhandleren har i alle tilfælde, af Fejl på den gamle cykel, afhjulpet dem øjeblikkeligt, SUPER SERVICE FRA HANS SIDE. Fabrikken har også været OK.
  Så nu håber jeg at køre fejlfrit, på den NYE GAZELLE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.