En hård uge

Jeg har lige afsluttet en uge på arbejde, som var noget mere krævende end normalt.

Mandag blev jeg hentet af min chef kl 6. Herefter kørte vi til Amager og hentede 3 andre kolleger, og så gik turen mod Jylland. Vi skulle på referencebesøg hos Silkeborg Kommune, som er de første i Danmark som har indført et IT-system, som vi også skal have. Vi var altså 5 voksne mennesker i bilen, og det betød at jeg skulle sidde sammen med 2 andre på bagsædet af chefens bil – skulder ved skulder. Det kan man godt gøre når man lige hopper i en taxa ifm. en tur i byen el.l., men at sidde sådan i over 7 timer, det er virkelig hårdt fysisk. Jeg var hjemme kl 17 – det er samme tid som normalt, men jeg var noget mere træt end normalt.

Onsdag gik det så løs igen – denne gang skulle jeg til Stockholm for at deltage i et kursus i samme nye system. Op kl. 4:30, afsted i taxa til lufthavnen kl 5:15 og så afsted med fly til Stockholm og 7 timer med undervisning på svensk. Bagefter direkte ud i en taxa og afsted til lufthavnen igen, hvor der heldigvis blev tid til at få et stykke rejemad, inden det gik hjemad igen. Min søde mand kørte den lange vej til lufthavnen for at hente mig, så jeg var hjemme lidt før 21 den dag.

Det har været nogle lange dage – jeg tror jeg rundede min ugentlige arbejdstid på 35 timer allerede torsdag. Jeg må sige at det var ekstra velsignet at få weekend i fredags.

Indtil nu har jeg været i Stockholm 1-2 gange om året i dette job. I denne januar har jeg allerede været i Stockholm 2 gange. Og det bliver ikke sidste gang i år, jeg kommer nok til at tage derop nogle gange mere i foråret i forbindelse med det nye projekt. Det tager på kræfterne at rejse med arbejdet. Ikke bare fordi man får nogle lange dage og det rusker op i familiens rutiner, men også fordi det går ud over den tid jeg skulle have brugt til at restituere. Samtidig kan jeg ikke få min motion og det er svært at komme til at spise fornuftigt. Alt i alt lidt af en stressfaktor.

Heldigvis har jeg lov til at afspadsere de ekstra timer, så jeg kommer nok til at kunne holde en solid påskeferie på den konto – det er dejligt med sådan en ‘gulerod’ i en travl tid.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.