Forårsoplevelser 2011

Som beskrevet i min ‘årsberetning‘ har jeg i 2010 brugt FOF flittigt til at få nye input, nye oplevelser og stof til eftertanke. Det har været så gode oplevelser, at jeg vil fortsætte i 2011. Således har jeg nu fået pløjet FOF-kataloget for foråret igennem, og det blev til flg. tilmeldinger:

  • Chakraernes anatomi: noget om kroppens energicentre iflg. indiske healing-systemer. Jeg forestiller mig at det er en ny vinkel på det jeg indtil nu har lært om mindfulness og meditation.
  • En tidløs krop: et foredrag om De fem Tibetanere. Det skulle handle om kroppens selvhelbredende kraft, og det er jeg rigtig spændt på.
  • Bønner/linser/kikærter: jeg har valgt et helt konkret kursus i madlavning med bælgfrugter. Jeg har længe synes de så så lækre ud på supermarkedets økologi-hylder, men ved for lidt om hvordan de skal behandles og hvilken mad man kan lave af dem.

Der var plads på alle hold, og hvis der er tilslutning nok kan jeg se frem til en masse nye input her i foråret!

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.