Motionsmangel

Det begynder at knibe med motionen.

Jeg har baseret min motion på, at jeg kan cykle 20 km på el-cyklen på alle hverdage, og det kan jeg ikke i øjeblikket. I november og godt ind i december kunne jeg godt, takket være pigdæk og stor koncentration. Og mange steder er cykelstierne stadig fine og rene, men ikke i min kommune. Her rydder de sne så sjældent, at sneen nu er blevet til hårde isskorper, som det ikke er til at køre på.

Et par dage før jul opgav jeg at cykle, og håbede på at verden så anderledes ud efter ferien. Det gjorde den desværre ikke, og jeg har også måttet tage offentlig transport på arbejde her efter ferien. Jeg kan godt leve med at undvære motion et par dage og henover en ferie. Men nu er det hverdag igen, og nu er det pludselig 2 uger siden jeg har rørt mig ordentligt.

Igår tog jeg bus 184 fra Nørreport til Virum, og hele vejen inde fra byen og ud til Lyngby kunne jeg se flotte rene cykelstier. Jeg blev helt misundelig. Hvor er det dog frustrerende at blive forhindret i at motionere, bare fordi denne ene kommune ikke prioriterer renholdelse af cykelstier. Det koster mig i kr. og ører det dobbelte at tage på arbejde uden cykelturen, og nu er jeg også nødt til at overveje at have udgift til motionscenter for at få min motion.

Jeg håber at weekendens varslede plusgrader kan gøre det af med noget af isen, så jeg igen kan komme på cyklen i næste uge. Gu’ ved hvordan Lyngby-Taarbæks borgmester egentlig selv kommer på arbejde, nu hvor han har skiftet borgmesterbilen ud med cykel?

Lignende indlæg:


3 kommentarer

 • Annette's space

  5. januar 2011

  Jeg bor også i en kommune som ikke har penge til at rydde, så den seneste måneds tid har det været en fryd og fornøjelse at krydse grænsen til HøjeTåstrup kommune som faktisk rydder en del af sneen og isen væk 😀

  Svar
 • Trine Louise

  5. januar 2011

  Ja det er ærgerligt at der skal være så stor forskel på den kommunale service, men det kan åbenbart ikke være anderledes.

  Svar
 • Pingback: Trine Louise » Hykleri i kommunen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.