Tyve-elleve

Da jeg kom på arbejde efter 10 dages juleferie, hilste alle hjerteligt på hinanden og ønskede godt nytår. Den første kollega jeg snakkede med om ferien og nytåret sagde på et tidspunkt “Så er det tyve-elleve” og her henviste han til årstallet – 2011. Jeg kom dog straks til at tænke på starten af mit cpr-nummer – 201171…. Det gik op for mig, at når jeg har fødselsdag i år, så kommer datoen til at hedde tyve-elleve-tyveelleve, eller

20-11-2011

Det havde jeg slet ikke tænkt på, men det er da et sjovt tilfælde. Når jeg så oveni købet fylder rundt til den tid, så er det endnu mere specielt. Jeg har slet ikke tænkt noget konkret omkring fejring af min 40 års fødselsdag, men jeg kan da ikke lade være med at overveje om man skulle gøre lidt ud af det, nu hvor datoen er så pæn!

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.