2010 på bloggen

Jeg så lige noget smart hos Fiberfryd – en mulighed for at lave et uddrag af bloggen i en grafisk form. Når man kører alle mine indlæg fra 2010 igennem Wordle så ser det sådan her ud:

Flot ser det ud, men jeg er ikke sikker på hvor meget det fortæller om mit 2010 på bloggen. Der er lidt for mange generelle ord, selvom jeg har bedt systemet om at sortere de mest almindelige ord fra. Jeg ved egentlig godt at jeg bruger ordet ‘så’ temmelig meget, og prøver også at skære ned på det, men her er det meget tydeligt at det stadig fylder meget.

Lignende indlæg:


4 kommentarer

 • Annette's space

  3. januar 2011

  Jeg så det også hos Ditte og syns det er sjovt…..og det er det. Også her hos dig, så nu tror jeg sørme jeg også vil prøve 😀

  Svar
 • Trine Louise

  3. januar 2011

  Super Annette – spændt på at se resultatet hos dig!

  Svar
 • Ditte

  5. januar 2011

  Sjovt, at du også er faldet over den meget tydelige markering af de (for) ofte brugte ord. Jeg var udmærket klar over at nogle ord går igen og igen hos mig, men her bliver det ekstra tydeligt, næsten pinligt… Måske skal jeg gøre mig mere umage med at få varieret sproget!

  Svar
  • Trine Louise

   5. januar 2011

   Ja Ditte, jeg følte også det var lidt pinligt, måske er det også bare fordi man ikke har den der statistiske fornemmelse af hvor ofte man bruger visse ord. Det er jo altid godt at tænke på at variere sig, og det vil jeg også gøre.

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.