Juleferie 2010

Aaaahh……….. Et lettelsens suk. Det er fyraften. Det er Lillejuleaften. Sneen har væltet ned udenfor hele dagen, mens jeg har siddet og puttet mig indendørs med te og tæpper på en arbejde-hjemmedag. Nu slukker jeg PC’en – jeg har fri og juleferie.

I første omgang er det en meget velkommen pause i turene til og fra mit arbejde i Dragør. Når det sner så meget og så ofte som det har gjort her i december, så tager turen sjældent under 2 timer. Her på det sidste har min tålmodighed svigtet mig lidt, og igår var jeg meget irriteret på situationen. Idag går det bedre, og imorgen har jeg formentlig glemt alt om det.

Nu kommer først 3 juledage, hvor jeg skal tilbringe tid sammen med min mand, mine familie og min svigerfamilie. 3 intense dage, hvor man forsvinder ind traditioner, der er de samme hvert år. Det er så tidsløst, at man næsten glemmer om man er 13, 25 eller 39 år gammel, og jeg plejer også at glemme hverdagen fuldstændig. Jeg glæder mig til at koble helt fra.

Jeg glæder mig også til at give de gaver jeg har købt til mine nære, og jeg glæder mig til at se mine familie. I år skal jeg endda møde min fætters lille ny søn for første gang, hvis vejret da tillader køreturen. Til gengæld skal jeg ikke se min bror, som meget fornuftigt – vejret taget i betragtning – i år har valgt at blive i Californien, hvor han bor.

Efter juledagene kommer 4 hverdage, hvor jeg har fri alle dagene og Mads skal på arbejde et par af dem. Her skal nok blive tid til både afslapning, hygge og andre gøremål. Den ene dag skal jeg lave sushi med min veninde, og ellers er der ingen planer. Og så kommer nytårsaften, som vi tilbringer sammen med et vennepar og deres 2 børn, og til sidst er der 2 dage hvor hele Danmark formentlig er helt stille.

I alt 10 fridage i træk hvor batterierne skal lades op – det skal blive godt!

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • Annette's space

  25. december 2010

  Dejligt at du kan slappe lidt af fra transportinfernoet 🙂
  Nyd nu dagene med masser af familiehygge, det kan tids nok blive hverdag igen…. 🙂

  Svar
  • Trine Louise

   25. december 2010

   Tak skal du have Annette – håber også du får lejlighed til at tage en dejlig pause!

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.