Efteråret er vist kommet

Det blev ikke til ret meget indian summer i år. Da det begyndte at regne i august, var vi jo nok nogen der tænkte at det rent teoretisk godt kunne lade sig gøre at få godt vejr i september (hvis man kan leve med at det er koldt om natten og morgenen). Set i vejrets bakspejl er jeg utrolig taknemmelig for de 2 weekender med tørvejr, som gjorde det muligt at få malet vores sommerhus – det skulle ikke have været planlagt på nogen måde anderledes, før det slet ikke kunne have ladet sig gøre.

Det blandede og kolde vejr sætter sit mærke på folk omkring mig. De er simpelthen begyndt at blive syge. Rigtig mange på jobbet har lagt sig, og andre går rundt med hæse stemmer og snøftende næser.

Jeg selv holder stand. De sidste par uger har der flere gange været optræk til en forkølelse – ondt i halsen og mat fornemmelse. Jeg har så skyndt mig at drikke en masse kamillete, og dagen efter er det gået bedre. Jeg håber at jeg fortsat kan holde smitstofferne fra kroppen midt i al den hosten og nysen der er omkring mig.

Morgen- og eftermiddagscykelturene tager på energien, og jeg føler mig forkommen når jeg kommer hjem efter dagens 20 km i det vejr. Det gyser i mig ved tanken om at det kun er starten – jeg husker kun alt for godt sidste vinter, hvor jeg i månedvis cyklede med skibukser udenpå bukserne og 5 lag tøj på kroppen i endeløs frost og sne. En lille tur til Mallorca om ikke så længe kan forhåbentlig lade batterierne godt op.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.