Trine i 70’erne

Her sidder jeg hos fotografen. Jeg er 1 år og ser ærlig talt lidt betuttet ud. Måske er jeg lidt skeptisk overfor fotografen – hvorfor vil han have mig til at smile? Har han en skjult dagsorden? Måske er jeg bekymret over at min mor er gravid igen og at jeg lige om lidt skal være storesøster med kun 13 måneders livserfaring? Jeg husker det ikke, men det er et af de bedste billeder der findes af mig fra 1970’erne (de andre involverer så vidt jeg husker leverpostej i håret, hiven gravhunden i halen og andre pinligheder) og jeg vil derfor gerne dele det med blogland.

Tak til min søde far for at scanne billedet ind. Se andre skønne 70’er-billeder hos Madame og Deborah

Lignende indlæg:

4 tanker om “Trine i 70’erne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.