Dulle eller ej

Jeg stjæler hermed en blog-idé fra Copenhagen Daily, som er lånt et andet sted fra… Bare et lille indlæg om en piges toiletbord.

Egentlig er jeg ikke en af den slags piger som bruger en masse tid på sit udseende, nok mest fordi jeg ikke bruger make-up. På hverdage tager det 20 minutter fra jeg kommer ud af brusebadet til jeg har tøj på og er ude af døren. Men det betyder ikke at jeg slet ikke gør noget, og her er så min collage af de produkter jeg bruger mest:


Lignende indlæg:


4 kommentarer

 • Deborah

  12. august 2010

  Det ser dejligt ud. Det er en af dem, jeg også gerne ville følge trop med, men overskuddet har ikke været der. Så det får vente lidt.

  Svar
  • Trine Louise

   13. august 2010

   Det er en lille sjov ting, det siger da lidt om en person – lidt a’la ‘vis mig dit køleskab og jeg skal sige dig hvem du er’. Man skal bare lige bruge lidt tid på at finde billeder af de forskellige produkter, så jeg kan godt forstå at du lige skal finde et tidspunkt hvor der er lidt tid/overskud til det.

   Svar
 • Therese

  17. august 2010

  Jeg elsker Elizabeth arden parfumen med en hint af lavendel. Den er klart på min ønskeliste 🙂

  Svar
  • Trine Louise

   17. august 2010

   Therese, ja den er skøn – håber du snart får fingre i den!

   Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.