Dulle eller ej

Jeg stjæler hermed en blog-idé fra Copenhagen Daily, som er lånt et andet sted fra… Bare et lille indlæg om en piges toiletbord.

Egentlig er jeg ikke en af den slags piger som bruger en masse tid på sit udseende, nok mest fordi jeg ikke bruger make-up. På hverdage tager det 20 minutter fra jeg kommer ud af brusebadet til jeg har tøj på og er ude af døren. Men det betyder ikke at jeg slet ikke gør noget, og her er så min collage af de produkter jeg bruger mest:


Lignende indlæg:

4 tanker om “Dulle eller ej”

    1. Det er en lille sjov ting, det siger da lidt om en person – lidt a’la ‘vis mig dit køleskab og jeg skal sige dig hvem du er’. Man skal bare lige bruge lidt tid på at finde billeder af de forskellige produkter, så jeg kan godt forstå at du lige skal finde et tidspunkt hvor der er lidt tid/overskud til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.