Alene hjemme

Jeg er alene hjemme i øjeblikket. Mads deltager i et mountainbike-løb i alperne og er væk i 11 dage. Mads’ sport gør at han ind imellem er væk en aften, en dag, en weekend eller flere dage til løb eller træningsture med gutterne. Så klarer jeg skansen derhjemme.

Jeg kan godt lide at være alene hjemme. For det meste nyder jeg at have lidt tid for mig selv, hvor jeg kan vælge aftenmenu og tv-program helt efter min egen smag, eller sidde og nørde med snuden nede i pc’en uden at have dårlig samvittighed over ikke at være social. Før jeg flyttede sammen med Mads boede jeg alene i 10 år, så jeg har en del ‘erfaring’ med at leve alene.

11 dage er nu alligevel lang tid. Før han tog afsted havde jeg en lille klump i halsen og forventede at komme til at savne ham meget. Efter at have boet sammen i over 5 år er vi groet lidt sammen og trods Mads’ cykelaktiviteter vant til at tilbringe meget tid sammen. Nu hvor han er afsted går det nu meget godt, faktisk helt fint.

Mads var afsted til samme løb sidste år, og der havde jeg simpelthen så travlt, fordi jeg brugte næsten al min vågne tid på ham: sørge for at sende Tour de France-status på SMS, holde øje med Mads’ resultater online, SMS’e med ham, tale i telefon med ham og skrive blog-indlæg om løbet på hans blog. I år blogger jeg også, men jeg prøver at tage den lidt mere med ro: hænger ud med mine forældre og min veninde, tager på planteskole og andre ting som jeg gør for min egen skyld. Det hjælper også at jeg nu ved hvad det går ud på med løbet og ikke behøver at være bekymret for om det går ham godt.

På mandag kommer han hjem igen. Det skal blive dejligt. Og så har vi 2 ugers ferie sammen – herligt.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.