Ferien nærmer sig

Så er det så småt blevet sommer. Efter et nærmest ikke-eksisterende forår skinner solen og blomsterne blomstrer. På arbejde er mine kolleger så småt begyndt at gå på ferie, og mon ikke snart skolerne er færdige med eksamenerne og starter skolesommerferien? Mine forældre ER allerede taget på ferie.

Sommerferie for mig kommer igen i år efter at Mads har været i Alperne og kørt verdens hårdeste mountainbikeløb Transalp. Vi skal i sommerhus og slappe af. Vi har lovet os selv at der IKKE skal arbejdes i sommerhuset i sommerferien – vi skal også huske at holde fri når vi er deroppe, selvom der stadig er et par ting vi gerne vil have lavet.

Siden vores Tromsø-kvaler i februar har min mand, min veninde og jeg besluttet at erstatte Tromsø med Mallorca. Det viste sig at koste stort set det samme at tage en uge til Mallorca via min personalerabat, som at tage 3-4 dage til Tromsø. Efter en lang kold vinter og et temmelig køligt forår blev Mallorca pludselig et meget attraktivt alternativ til en tur nord for Polarcirklen. Igår fik vi bookingen på plads og kan nu se frem til et gensyn med den smukke spanske ø i september.

Jeg skriver i mit ‘Om‘ afsnit at det betyder meget for mig at have en ferie planlagt, og jeg må erkende at det er skønt at have Mallorca-turen at se frem til. Jeg havde i forvejen planer om 2 ugers sommerferie i sommerhus, og vi er opsat på at holde FERIE deroppe med hvad dertil hører af sightseeing og strandture, så jeg er sikker på at det bliver skønt. Men det er alligevel et krydderi at skulle til fremmede himmelstrøg, ned og se lidt palmer og spise oliven. Jeg glæder mig.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.