Min radio-dag

Jeg hører radio det meste af dagen. Dels for at holde mig orienteret om vejr og trafik, dels for underholdning og dels for at kunne koncentrere mig på jobbet.

På en hverdag ser min radiodag således ud:

5:38 – P4

Clockradio-anlægget tænder på P4, hvor Hans Otto Bisgaard spiller 3-i-træk, og Jette fra trafikradioen bryder ind hvis der er særlige trafikmæssige udfordringer.

6:00 – P4

Mens jeg er i bad starter P4 Morgen på P4 København. Jeg er særlig glad hvis Ole Jacobsen er på arbejde, han spiller sådan noget god musik. På vej på arbejde lytter jeg til P4 med aktuelle sager, musik og trafik.

9:00 – P4

Når jeg er kommet frem på arbejde og har fået sagt godmorgen til alle, checket og behandlet mail, checket op på forskellige ting og spist morgenmad, er jeg klar til at fordybe mig i en af de opgaver. Her er det helt  fantastisk hvis det er Ole der er på vagt den sidste time, for der er ikke så meget snak og meget af den gode Ole-musik.

10:00 – P3 eller DR Evergreen

Når vi kommer op ad formiddagen bliver P4 lidt kedelig. Her skifter jeg ofte til P3, hvis der er Adam & Sara, de er sjove og finurlige. Jeg er vild med Adam Duvå Hals humor og Sara er altid lattermild uden at være irriterende. Hvis jeg skal koncentrere mig meget om det jeg laver, kan jeg være nødt til at vælge en af de digitale DR-kanaler, som kun spiller musik. Det kan f.eks. være DR Evergreen eller DR World. Men musik er jeg nødt til at lytte til, da jeg sidder i storkontor.

12:00 – blandet

Henover frokost er det lidt blandet hvad jeg lytter til, nogen gange holder jeg en pause.

14:00 – P4 igen

Ud på eftermiddagen skifter jeg igen til P4, for nu er de begyndt at sende programmet Madsen, et sender et fremragende musikprogram med Alex Nyborg Madsen. Jeg kan hurtigt få for meget af P3’s evindelige playlister, og i Madsen spilles der en masse musik som jeg ikke nødvendigvis kender – det er SKØNT med noget variation.

15:00 – Mere P4

Nu skal jeg snart til at pakke sammen og tage hjem, og så er det nødvendigt at høre eftermiddagsradio med trafikmeldinger. Søren Rebbe eller Monica Krog-Meyer giver en dejlig hyggelig og rolig stemning, samtidig med at jeg holder styr på om jeg skal tage regionaltog eller metro hjem.

17:00 – stilhed og fjernsyn

Når jeg er hjemme ved 17-tiden slukker jeg radioen, sætter mig i sofaen og puster ud. Lidt senere bliver fjernsynet tændt og akompagnerer mig gennem resten af aftenen.

Ja, det er altså kun Danmarks Radio jeg hører. Jeg ved slet ikke hvad de kommercielle kanaler sender, jeg kasserer dem alene på at de sender reklamer. Hørte dog noget TV2 Radio dengang det fandtes.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.