Lettelse

Så skete der endelig noget. Min mand har netop sagt sit job op. Han har nemlig fået et andet.

Det er en stor lettelse for vores lille familie. Jeg tager en dyb indånding og ånder lettet op; pyyyyyyyyyyyhhhh……. En bekymring, der har eksisteret siden september sidste år, er pist væk. Det eliminerer den handlingslammelse vi har haft pga truslen om fyring, og vi kan begynde at se på det nye år med andre øjne. Vi kan se på mulighederne og planlægge lidt bedre.

På mandag mødes vi med vores veninde og snakker om Tromsø-planerne. Det nye job betyder en ny situation for de planer, så vi må se hvad vi gør. Men uanset hvad, så kan vi nu råde over vores liv – det er fantastisk!

Lignende indlæg:


3 kommentarer

 • Kirsten Retsby

  29. januar 2010

  Jeg er rigtig glad på Mads og dine’s vegne. Det er ikke sjovt når man er fastspændt i en situation man ikke selv er herre over. Jeg er sikker på han bliver glad for SDC. Jeg ser nogle stykker hver morgen til træning og de lyder dybt engagerede. Samtidig lyder de til at have det sjovt sammen og taler aldrig et ondt ord om deres arbejdsplads. Det siger ikke så lidt!

  Svar
 • Trine Louise

  29. januar 2010

  Tak Kirsten. Det lyder rigtig lovende det du fortæller om SDC. Desuden er ansættelsesforholdene jo fantastiske, f.eks. 7 ugers ferie, det kan vi andre jo godt blive lidt misundelige på ik? 😉

  Svar
 • Pingback: Trine Louise // oplevelser og meninger

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.