Udvidet stemmeret

Jeg kan jo godt lide at sige min mening – deraf undertitlen på denne blog “oplevelser og meninger“. Jeg plager gerne mine læsere med kæpheste og yndlings-ofre her på bloggen, twitter og facebook, men det nytter jo ikke meget. Der er begrænset hvor mange der læser det, og jeg tror ikke jeg får dem i tale som kan lave om på det jeg brokker mig over.

Så er det jo godt at man har sin stemmeret til folketings-, kommunal- og europaparlamentsvalg. Et andet sted hvor jeg mener man faktisk kan påvirke beslutninger, er gennem diverse meningsmålinger. Så meget at man faktisk kan kalde det udvidet stemmeret.

Vi kender jo alle hvordan en sag kan få opmærksomhed fra politikere hvis den kommer i medierne, og disse medier benytter sig ofte af meningsmålinger. Det behøver ikke kun at være om politiske emner, også forbrugerstof og andre emner kan komme frem via disse kanaler.

Mange irriteres over at blive ringet op midt i aftensmaden af Gallup. Men jeg er med tiden blevet tilmeldt diverse meningsmålingsbureauer og markedsundersøgelser online, og så får man bare en mail og kan svare når det passer éen. Og man kan jo også sagtens springe over hvis der er en undersøgelse man ikke gider at deltage i. Nemt og effektivt!

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.