Elvis 75 år

Idag er det 75 år siden at Elvis Presley blev født. Han døde som 42-årig i 1977, så tanken om at hvis han ikke var død dengang så ville han være 75 år idag er lidt søgt – jeg er ikke sikker på at han var blevet så gammel, selvom han var styret udenom det overforbrug af medicin og hvad det nu ellers var der slog ham ihjel dengang. Hans mor døde iøvrigt også da hun var nogen-og-fyrre, så generne var måske heller ikke i form til et langt liv.

Ikke desto mindre er Elvis i den grad værd at mindes – for ikke at sige nyde. Hans musik holder efter min mening 100% idag. Hør bare dette nummer, som Ole Jacobsen var så venlig at spille som et af de første numre i morgenradioen på P4 kl 6:18 – hørte det på vej ud ad døren og har haft det i hovedet hele formiddagen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QmsOdSC-A_Y[/youtube]

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.