You Got the Love

Det er altså forfærdeligt når gode musiknumre, der har været hits engang, bliver taget op af nye bands og genindspillet uden føling for nummerets kvaliteter. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide nye versioner generelt – jeg er vild med mange af dem. Men nogengange er det altså mindre heldigt, og jeg fatter ikke at P3 og andre bare hopper på den.

Jeg har tidligere skrevet om Time of the Season med The Zombies, her var det kun dele af nummeret der var genbrugt. Men nu har jeg set mig gal på det nummer som P3 pumper ud for tiden: “You Got the Love” med Florence and the Machine

Nummeret har en længere historie iflg. Wikipedia. Først er det indspillet i 1986 som et typisk 1980’er disco/soul-nummer. Så er det blevet mixet i 1989, og igen i 1997 til et fantastisk fedt nummer med nerve og sårbarhed. Det er det nummer som jeg bedst husker – nok fordi det spilles i sidste scene af sidste afsnit af Sex And The City-serien – kombinationen af handlingen og musikken gav mig gåsehud.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x7dMGw3uzEU[/youtube]

Jeg synes ikke at Florence-versionen når originalen til sokkeholderne… Det ligner mere at man ønsker at slå plat på det oprindelige nummers popularitet, end at man ærligt ønsker at fortolke et fedt nummer.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.