Vintervejr

Det har egentlig været ret mildt i vejret indtil videre i denne vinter. Temperaturen har næsten alle dage været over 5 grader, hvilket gør det rimelig komfortabelt at cykle.

Da det i efteråret begyndte det at blive trist i vejret, ændrede jeg min rute til arbejde, så jeg nu cykler på el-cyklen ca. 10 km. til Hellerup station, hvor jeg så tager regionaltoget ud i lufthavnen og en bus hen til mit arbejde. Det tager lige så lang tid som den anden rute, men jeg slipper for at køre på Kystvejen, der går langs Øresund rundt om lufthavnen, det er for barsk. En lille bonus er at jeg kan klare den offentlige transport på et 3-zoners klip, så jeg sparer lidt penge.

Men det har faktisk været så mildt, at jeg visse dage har taget cykelturen rundt om lufthavnen også – bare for at få lidt ekstra motion. Nu varsler DMI dagsfrost i næste uge – brrr…. Jeg frygter det bliver lidt af et chok ovenpå de mange uger med milde temperaturer. Så må jeg bare pakke mig rigtig godt ind og køre forsigtigt – jeg håber at Gentofte Kommune er gode til at salte på cykelstierne før kl 7 om morgenen. Cykling på Kystvejen er udelukket – jeg tror det er nærheden til Øresund der gør at vejret føles så slemt derude, jeg har flere gange oplevet at der lynhurtigt bliver spejlglat på vejen.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.