Mørkegrøn udfordring

Jeg tager udfordringen op fra Annette i Barcelona og viser her 7 mørkegrønne ting fra mit hjem.

Hvor Annette har fortolket udfordringen som blå ting i sin hjemby, har jeg holdt mig til mit hus incl. have. Det kan måske diskuteres hvor mørkegrønt det hele er, men det var hvad jeg kunne finde af grønne ting, som samtidig fortæller en lille historie om hvem jeg er, for det er det jeg synes er det sjove ved sådan nogen små blog-udfordringer som disse her.

Fra venstre mod højre, ovenfra og ned:

  1. Bezzerwizzer. Det synes jeg er et godt brætspil. Der ikke er ret meget tilfældighed, men stort set kun hardcore almenviden, og det er det jeg er god til.
  2. Drivhus. Her bruger vi meget tid hver forår, sommer og eftersommer. Vi dyrker tomat, agurk, basilikum, chili og peberfrugt.
  3. Elefant. Jeg er kommet til at samle på små elefanter fra egne og andres rejser. Denne grønne elefant har jeg fået af en ældre dame, som jeg passede hund for i mine teenage-år. Hun købte den til mig på en rejse til Kenya.
  4. Fuglebog. Trods en ret beskeden størrelse på haven har vi en del fugle, måske fordi vi fodrer dem. Nogengange kan man blive i tvivl om hvilken slags man ser, så er det godt at have en bog at slå den op i.
  5. Juleorkide. En flot orkide, som desværre kun har blomstret en gang, nemlig lige da jeg fik den. Men bladene i sig selv er vildt flotte.
  6. Perleplade. En flot orm lavet af min nevø for et par år siden. Den ligger under den skål, som står på skabet i entréen.
  7. Vitaminpiller. Om vinteren prøver vi at huske at spise en almindelig vitaminpille hver dag. Så er vi sikre på at få de anbefalede vitaminer og mineraler.


Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.