Et vue over efteråret

Her bare en kort status midt i efteråret – lidt om hvad der sker i mit liv lige nu.

September er som altid fløjet afsted med arrangementer i hver eneste weekend. Jeg tror september er årets korteste måned når det kommer til hvor hurtigt den føles overstået.

Jeg har lige været syg en uge – en forkølelse gav mig feber i en uge. Idag er jeg tilbage på job men må stadig snøfte og pudse næse en del. Rigtig irriterende, men det minder mig også om at det trods alt er ret sjældent at jeg har den slags infektioner, hvilket jeg sætter stor pris på.

Lige nu er mit ‘fyrtårn’ at se frem til en uges ferie i slutningen af oktober, hvor vi skal i sommerhus. Vi får installeret brændeovn og glæder os til at varme os ved dens varme i efterårets regn og rusk. Jeg håber at vi kan betragte det som en ægte ferie og ikke som endnu en uge med pligter og gøremål i sommerhuset, sådan som sommerferien blev det.

Det er tid for fødselsdage i min familie – min mor, min mand og jeg selv har fødselsdag indefor de næste uger, og vi skal også til barnedåb snart. Jeg har lagt hovedet i blød for at finde gode gaveideer.

Hurtigt nok kommer julen; hyggelig, travl, pengekonsumerende, familiepolitisk som den er. Jeg ved endnu ikke om jeg holder nogle dage fri i forbindelse med julen, og vi har ikke fuldt ud vedtaget hvordan julen skal foregå i år, selvom vi har taget en pricipiel beslutning om at vi kun kan overkomme 1 aftale med hver familie. Hvis vi holder jul med mine forældre – hvilket vil være naturligt da vi holdt jul med min mands familie sidste år – betyder det at jeg ikke kan være med til julefrokosten hos min onkel og tante i Næstved, hvilket jeg vil være meget ked af, for jeg ser dem ikke særlig tit. Men man kan jo ikke få det hele.

Efter jul har jeg endnu et lyspunkt at se frem til, idét jeg og min mand tager med min veninde til Tromsø for at se nordlys til februar. Jeg har rejst adskillige gange før med denne veninde, vi har fejret hendes 30 års fødselsdag i Los Angeles, og nu ønsker hun sig at fejre 35 års fødselsdag ved at se nordlys. Så det gør vi.

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.