Obama eller bliv hjemme

Lige nu er jeg lidt splittet vedr. på fredag. Jeg arbejder i den sydlige ende af Københavns Lufthavn, og på grund af den særlige begivenhed at Barack Obama besøger Danmark bliver det ikke nogen almindelig arbejdsdag.

Der vil nok være en særlig stemning derude. Der vil være forøget sikkerhedsniveau og vi kan måske få et glimt af Air Force One fra vores hangar. Det kunne jo være meget sjovt at få lov til at opleve, for det er jo ikke noget der sker så ofte.

På den anden side bliver det nok lidt af et helvede at komme til og fra arbejde. Det ser ud til at Kystvejen lukkes når Air Force One lander og letter. Ikke at man ved præcis hvornår, men det kan betyde at jeg ikke kan komme på arbejde på cykel eller i bus som jeg plejer. Jeg har fået tilbud fra en kollega om at blive hentet på Tårnby Station, men så er man jo pludselig afhængig af andre mennesker. Når man i forvejen har 1½ times transport hver vej er man lidt følsom overfor afvigelser.

Så jeg går og grubler lidt over om jeg skal tage den besværlige transport med et smil og opleve en særlig dag i lufthavnen, eller om jeg skal være praktisk og tage en hjemmearbejdsdag og så bare se lidt af virakken i TV.

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • Annette i Barcelona

  30. september 2009

  Jeg havde nok personligt valgt at arbejde hjemmefra… – alt sådanne “optøjer” og “virak” siger ikke mig så meget… (men det er jo mig). – Tror i virkeligheden at du får set mere på TV end hvis du tog på jobbet… men nu ved jeg jo heller ikke hvor i Hangaren du sidder og om du har direkte første parket til AirForce1 😉 Tager du turen på job så hils Obama fra mig. OK?

  Svar
 • Trine Louise

  30. september 2009

  Det er også min konklusion – nemlig det med at jeg nok får set mest på fjernsynet hvis jeg er nysgerrig. Vores hangar er ikke rigtig i nærheden af noget derude, så vi kan nok ikke se noget og vi må vist nok ikke gå udenfor lige på det tidspunkt. Så jeg har meddelt min chef at jeg arbejder hjemmefra på fredag.

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.