Cherry Coke er i Danmark!

Stor var min forundring da jeg var ude og købe ind til weekenden i Kvickly her til aften og fandt Cherry Coke. Bare sådan der – blandt alt det almindelige cola. Jeg synes ellers jeg følger meget godt med, men jeg har altså ikke set reklamekampagnen for at Cherry Coke lanceres i Limited Edition?!?!

Kæmpe nyhed for mig… 🙂

cherry-coke

Lignende indlæg:

11 tanker om “Cherry Coke er i Danmark!”

  1. Ja super bare ærgeligt den nok er væk igen om 3 mdr. Da der står limited edition.. (Eller er den?) :-/

  2. Kan oplyse at jeg idag har fundet Cherry Coke på dåse (33 cl.) i Super Best i Solrød 🙂 Og der står ikke noget om limited edition på den, men den koster kr. 10,- pr. stk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.