Nyt værktøj

Igår fik jeg mig et nyt stykke værktøj. Da det kom frem i foråret at man ville kunne få sine SP-penge udbetalt til sommer, besluttede jeg at jeg skulle have mig en ny PC, og efter mange og lange overvejelser fik jeg den så igår. Min 4 år gamle bærbare PC blev afløst af en mere moderne éen, og så endda med lilla låg.

Det er en luksus at kunne skifte den gamle ud. Den var begyndt at være meget langsom, men det var nok ikke værre end at en re-installation kunne have afhjulpet det meste. Men PC’en er en af de ting jeg bruger mest af min fritid på, det er simpelthen en hobby for mig at sidde med den i skødet og surfe, deltage i sociale netværk og bevæge mig rundt i blog-verdenen. Så det er en stor nydelse at kunne tage ‘hul’ på en helt ny PC, der kan følge med til det jeg laver.

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • Annette i Barcelona

  23. september 2009

  TILLYKKE med dit nye legetøj/værktøj (det er vel lidt begge dele?) 😉

  Jeg er kun “lidt” misundelig… For 2 år siden købte jeg mig en DELL med grønt låg… og jeg er superglad for den… men jeg drømmer allerede om en ny… – tror dog mig får lov at tage sig et år mere… så kan jeg nå at spare lidt sammen til den nye 😀

  Jeg ville nok også vælge en DELL igen tror jeg…

  Når du nu lige som jeg sidder med den i skødet indimellem så kan jeg bestemt anbefale denne fra IKEA: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10086654

  – jeg er blever ret glad for den. Det er nu rarer at sidde med laptoppen i skødet og det er med garanti også sundere for den 😉

  Svar
 • Trine Louise

  23. september 2009

  Tak skal du have. Ja jeg kan godt huske da du køb din grønne PC og jeg var rigtig misundelig over at du fik en med farve. Nu er det min tur 🙂

  Den ser god ud den der fra IKEA. Udover det du nævner så har jeg også i baghovedet at producenterne jo faktisk anbefaler at man ikke sidder med maskinen direkte i skødet, da der har været eksempler på at en laptop brudt i brand!

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.