Nu på Twitter

Det er cirka et år siden at jeg kom på Facebook. Hoppede med på bølgen og kunne ikke længere styre nysgerrigheden for hvad det var. Det har været sjovt, men jeg synes nu at det løjer lidt af, måske pga det nye format på forsiden.
I søndags oprettede jeg mig på Twitter. Det gik op for mig at det var en kombination af det sjoveste ved Facebook (status-opdateringerne) og blogging, og så måtte jeg også prøve det. Jeg har fundet et par af mine yndlingsbloggere jeg kan følge, og jeg har også forbundet mig til et par politikere.
Jeg har forsøgsvist sat det op, så mine twitterier også publiceres i min Facebook-status. Desuden har jeg installeret et plugin i mit blog-værktøj så der kommer en twitter-opdatering og dermed facebook-opdatering, når jeg skriver et nyt blogindlæg.
Du kan følge mine små kvidre-beskeder på twitter.com/TrineLouise hvis du har lyst.

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.