Mo-BIL-telefon

Jeg er målløs over at vi stadig ikke har fundet en balanceret kultur omkring brug af mobiltelefoner. Vi har haft mobiltelefoner siden slutningen af 1990’erne – nu må vi da snart kunne finde ud af at bruge dem på en hensynsfuld, relevant og trafiksikker måde?

Jeg er dybt forarget over hvor mange mennesker der taler i håndholdt mobiltelefon mens de kører bil. Det er jo fastslået at man er lige så ringe bilist som hvis man var alkohol-påvirket, og det er da også helt tydeligt i trafikken. Det er efterhånden rimelig ilde set at køre spritkørsel, men moralen er ikke fulgt med når det handler om mobiltelefon.

Da mobiltelefonerne boomede i 1990’erne blev der også installeret håndfrit udstyr i bilerne – hvor er det udstyr blevet af? Siden er Bluetooth-teknologien kommet, den burde også have givet muligheder for at gøre det let at tale håndfrit hvis det endelig skal være. Se så at komme igang!

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.