Lykkelig formiddag

Ja så blev ferien overstået og jeg er tilbage til hverdagen. Det er nu ikke så galt….

Lige nu sidder jeg ved mit spisebord og arbejder hjemmefra. Jeg lytter til P4, hvor Ole Jacobsen sidder alene i den sidste time af morgenprogrammet og spiller sin yndlingsmusik – alene det giver fysisk velvære.

musvitkassen-faar-besag

Jeg kan se ud i min lille have, hvor der er sne på græsplænen, drivhuset, rhododendronen og lidt på hækken. Fuglene tripper rundt derude og spiser lidt af det vi har lagt ud til dem, og musvitkassen bagerst har interesserede besøgende. Solen er lige ved at kigge frem…

Sådan en formiddag føler jeg mig helt lykkelig!

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • Mette Aarup-Hansen

  3. marts 2009

  Jeg ser først nu denne blog – men sikke et skønt lille billede, du der har taget !

  Svar
 • Trine Louise Appelby

  3. marts 2009

  Hihi – ja det er rigtig hyggeligt lige nu hvor fuglene er ‘ude og se på hus’! Der er heldigvis ikke boligkrise på det marked, købere er der nok af. Men de er heller ikke så dyre.

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.