Sidste feriedag

Så er det vores sidste dag her på Sunprime i Playa del Ingles, Gran Canaria. Det har været en dejlig ferie hvor vi både har fået slappet af og oplevet, lige som jeg godt kan lide det. Hotellet har været en dejlig oplevelse og vejret har været rimelig godt, dog med lidt skyer og regn af og til.

Faktisk kan man godt sige at jeg er mæt af ferie nu. Isoleret set gør det ikke noget at jeg skal hjem nu. Jeg er ved at være lidt træt af hele tiden at tænke på om rengøringen har været i lejligheden eller ej, har vi nu euro og rene t-shirts nok og den samme sang til vandaerobic kl 11:30 hver dag. Jeg savner min egen seng derhjemme og er utålmodig for at komme igang med at plante chilifrø.

Med godt med sol på kontoen tror jeg godt jeg kan tage et par måneder mere med de et-cifrede kuldegrader med derhjemme i Danmark. Det kniber mere med lysten til at skulle på arbejde. Det er den samme sang hver gang jeg har haft ferie, eller bare har haft et par fridage ifm. jul. Denne gang ved jeg at jeg skal tilbage til møder hver eneste dag, besværlig koordinering af eksterne relationer med vores interne ressourcer og en temmelig hidsig deadline. Pyh, det er ikke lige den ønske-situationen efter en ferie.

Jeg må trøste mig med at jeg har 4 fridage tilbage i dette ferieår og at det forhåbentlig snart er forår. Og lige nu vil jeg nyde den sidste dag med 20 grader, totalt fri, at nogen tager den store opvask der står ovre i vasken og en sidste lækker middag i hotellets restaurant i aften.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.