Farvel til kulden for en stund

Så nærmer tiden sig endelig hvor vi skal afsted. I overmorgen kommer min flinke far og kører mig og min mand i lufthavnen, og så er det ellers afsted til Sunprime, Gran Canaria.

Det har været hårdt at komme igennem de sidste par uger – det er nok fordi man har ferie i udsigt, men jeg har følt mig ekstra tung og træt, og jeg er bare SÅ træt af at fryse både ude og inde.

Sunprime Atlantic View Suites and Spa

Nu skal vi ned i varmen – godt nok siger vejrudsigterne at der er omkring 20 grader, så det er jo ikke hot-hot, men det er trods alt noget varmere end Danmark, og så kan man få ladet op på lyskontoen.

Jeg ved ikke helt om der bliver pause på bloggen – jeg tager i hvert fald min lille PC med, så hvis jeg er i humør til det, føler mig inspireret og/eller oplever noget interessant vil der nok komme et lille pip fra mig.

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.