Tøsetur til en storby

Så har jeg booket endnu en rejse. Til maj tager min veninde og jeg til Palma de Mallorca. Det var det mest storby-agtige jeg kunne få som personalerejse, og jeg ved da også at der er mindst 1 sushi-restaurant i byen.

Vi skal bo på et rigtig lækkert hotel som ser ud til at være fyldt med moderne kunst. Hotellet ligger lige midt i byen tæt på hovedstrøget og seværdigheder. Jeg håber og tror at det bliver en storbyferie fyldt med kultur, shopping og sushi!

Lignende indlæg:

2 tanker om “Tøsetur til en storby”

  1. Hej, I kan roligt glæde dig! Palma de Mallorca er en dejlig næsten-storby. Men i maj måned er det vel ikke kun storbyen der trækker? I skal unde jer selv at besøge nogle af de superlækre strande som Mallorca har at byde på!

    God tur 🙂

  2. Hej Mallorca-fan. Nej vi er faktisk ikke de helt store soldyrkere mig og min veninde, så jeg tror ikke vi skal til stranden, men dit link er hermed givet videre til evt. interesserede. Tak for din kommentar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.