Vintermotion

Jeg er begyndt til spinning. Normalt får jeg min motion ved at cykle fra stationen til mit arbejde – 5 km hver vej. Men vejret er barsk derude ved kysten rundt om området med landingsbanerne ude ved lufthavnen her om vinteren, og jeg ved fra sidste vinter at jeg ikke får cyklet nok at det kan gøre det ud for motion.

Så nu har både jeg og ham jeg bor sammen med meldt os ind i et motionscenter i nærheden. Tirsdag og torsdag tager jeg direkte fra arbejde til Lyngby, hvor jeg møder Mads. Han er så cyklet den direkte vej hjem fra arbejde (kun 18 km) og hentet vores træningstasker, hvorefter han er hoppet i bilen og kørt til Lyngby. Vi tager også en tur om søndagen.

For at få hverdagen til at fungere, laver vi mad til flere dage og har så noget hjemmelavet færdig mad klar når vi kommer hjem fra spinning her ved 19-tiden. Vi skal gerne ligge i vores senge kl 22 for at kunne komme op når vækkeuret ringer kl 5:30, så det er bare med at bruge de få frie timer effektivt.

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • Annette i Barcelona

  11. december 2008

  …Jeg savner de gode Spinning timer jeg havde i SATS. De spinning timer jeg har fundet her, kommer slet ikke op på siden af dem, men lidt har også ret.

  Jeg håber du nyder dem. (Jeg er ret sikker på at Mads gør 😉 )

  Svar
 • Trine Louise Appelby

  11. december 2008

  Du kan tro jeg nyder dem – især bagefter… Undertiden føles det som tortur, men jo, Mads’ øjne lyser om kap med julelysene nede på Lyngby Hovedgade.

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.