Julestart 2008

Det er første søndag i advent, og starten på julen – for mig i hvert fald. Jeg tror egentlig de første 23 dage af december er de bedste for mig – jeg elsker udsmykningen, dekorationerne og til dels juleshopping’en.

Tidligere på måneden har jeg været ude og købe 24 små gaver til min elskede, og denne weekend har jeg pakket dem ind og hængt dem på en sejlgarnssnor med julemandsklemmer.

Jeg elsker at lave adventskrans/-dekoration – i år blev temaet røde rosenblade og røde glaskugler formet som hjerter for at markere at det er vores første jul som ægtepar. Et kalenderlys skal vi også have – fandt et lækkert et i 100% stearin i Irma, og det er nu placeret i den flotte gyldne stage jeg fik sidste år.

Jeg har i mange år haft svenske julestager i vinduerne ud mod vejen og syntes det var rigtig hyggeligt. Da jeg boede i min hjørnelejlighed i Holte ved jeg at naboerne også satte pris på det hyggelige lys. Men sidste år begyndte stagerne at gå i stykker, og det er svært at få pærer da det er en atypisk volt/watt der skal til. Sidste år fik vi en flot glaskugle med diodepærer af mine svigerforældre, og den har nu dannet model for belysningen i år, idét vi har købt 4 mindre kugler med diodelys og de hænger nu i køkkenvinduerne. For at gøre det endnu mere energibesparende, har vi købt tænd/sluk-ure så kuglerne kun er tændt når vi er hjemme, vågne og det er mørkt.

Endelig har vi sat vores 2 keramik-nisser ud ved hoveddøren, så de kan stå der og hygge. Når vi har lyst kan vi sætte fyrfadslys i de lygter de holder i hænderne, det er super hyggeligt når man venter gæster eller den ene af os ikke er hjemme.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.