Afsluttende chilihøst

Vi har lige været i drivhuset og høste de sidste chilier. Det blev en kæmpe høst af mange af sorterne, bla. Korean Hot, Omnicolor, Early Jalapeño, Cheyenne og ikke mindst vores nye Bih Joloka, verdens stærkeste chili.

Sidstnævnte har givet et rigtig flot udbytte. Da vi kom hjem fra Mallorca var alle frugterne pludselig røde og flotte, og vi har altså idag kunnet høste en masse ensartede flotte chilier. Så må vi håbe at vi kan holde ud at spise dem!

Vi har tidligere i år høstet en del Cheyenne, som vi har trukket på snor og lufttørret. Dem lavede vi et super flot gult chilipulver af igår. Tip (stjålet fra Mik Schack): brug en elektrisk kaffemølle!

Lignende indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.