Det var så Mallorca

Manden og jeg har lige været 1 uge på Mallorca. Vi kom hjem igår og er nu ved at vænne os til at være hjemme igen.

Ferien foregik på et lejlighedshotel i Alcudia-bugten på Mallorca. Vi havde en 2-værelses lejlighed med havudsigt og boede ganske få meter fra strandkanten, hvilket var meget terapeutisk. Noget af tiden brugte vi på at ligge på stranden eller ved poolen, og resten af tiden kørte vi ture til både nærmeste byer og hovedbyen Palma.

Det har været en dejlig ferie. Vi kan dog godt mærke at det ikke har haft helt så stor en afslappende effekt som vores 14-dages tur til Gran Canaria sidste år. Nok fordi det vi kun var afsted 1 uge. Og nok også fordi dette var et hotel målrettet mod børnefamilier, hvilket betød at der var mange råbende, legende, grædende og skrigende – især tyske – børn overalt på hotellet og restauranten. Alt i alt et meget højt støjniveau som vist har stresset en del – jeg kan i hvert fald mærke at det er dejligt at der er så stille herhjemme. De 3-4 børn der bor her på vejen kommer nok ikke til at irritere mig foreløbig.

Nu venter så resten af oktober måned med usædvanlig travlhed og mange deadlines på arbejde. Jeg håber jeg kan holde energien oppe indtil vi forhåbentlig kan holde en lidt længere ferie til januar.

Lignende indlæg:

2 tanker om “Det var så Mallorca”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.