Apples produkter er vist lidt for populære

I den forgangne uge skulle jeg købe en fødselsdagsgave til en ven, og han ønskede sig en dock til sin nye iPhone. Jeg gik derfor i Humac på Lyngby Hovedgade, hvor man kan købe Apple-produkter og tilbehør. Her fik jeg en så elendig betjening, at jeg håber at jeg aldrig er nødt til at gå derind igen.

Da det blev min tur i køen henvendte ekspedienten sig til mig ved at kigge på mig med løftede øjenbryn.

Da manden ikke sagde et ord, begyndte jeg at forklare hvad det var jeg kom for at købe.

Hertil svarede han kun med at ryste på hovedet.

Da han igen ikke “sagde” mere end det, spurgte jeg uddybende om det betød at de ikke havde den pågældende vare, hvorefter han vendte sig om og begyndt at gå på en hjemmeside på en pc ved siden af. Endelig åbnede han munden og sagde at han lige skulle se om jeg kunne købe den online, hvortil jeg måtte svare at det var en gave jeg skulle give om få dage så online-køb var ikke aktuelt.

Det sidste jeg fik ud af ham var at “så er løbet kørt” – sagt i en arrogant tone som om at det var jeg selv ude om.

Den fåmælte mand sagde herefter ikke mere, og jeg måtte så bare sige “så må jeg jo gå igen” hvortil svaret lød “Ja”.

Jeg er godt klar over at alt hvad der har med Apple og specielt iPhone i øjeblikket går som varmt brød. Det er virkelig en række produkter som har succes, og tillykke med det. Men når man så ikke formår at have varerne i sin butik, så synes jeg nærmere man burde beklage overfor sine kunder, end at behandle dem som undermennesker der selv er ude om at de ikke kan få lov til at købe varen. Det må da være dejligt at arbejde med succesfulde produkter, hvorfor dog ikke et lille smil eller lidt imødekommenhed?

Mage til arrogant behandling har jeg dog sjældent oplevet. Det kan godt være man slipper afsted med den opførsel i opgangstider, men hvad vil de gøre den dag det går den anden vej?

Lignende indlæg:


4 kommentarer

 • Uffe

  26. august 2008

  Du er ikke alene, hvis det kan være en trøst. Jeg har haft en tilsvarende oplevelse med den samme Humac i Lyngby – se evt. http://stenstrop.dk/?p=693

  Svar
 • Trine Louise Appelby

  27. august 2008

  Det er rart at vide at man ikke er alene. Et spinkelt håb kunne være at nogen med relation til Humac’s verden læser blogs og ser vores frustration. – Ja, og så synes det er for dårligt og gør noget ved det, man kan jo blive helt bange for at de vil synes det er helt iorden og som det skal være…

  Svar
 • Sebastian Adorján Dyhr

  8. september 2008

  Hej Trine

  Det er vist en ringe trøst for dig: men det er altså absolut ikke alle Apple-butikker, der er sådan. Jeg har rigtig gode erfaringer med den i Århus 😉

  Svar
 • Trine Louise Appelby

  8. september 2008

  Hej Sebastian. Det er godt at høre at det ikke er alle Apples-butikker der er dårlige. Det er lidt langt for mig at tage til Århus, men godt for dig at du har en god butik nær dig 🙂

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.