Gi’ den op for Dingers hook

På de første klassetrin i folkeskolen havde min bror en række matematikbøger der hed “Hej Matematik”. Så vidt jeg husker synes mine forældre ikke det var så godt et bogsystem, det vi havde i min klasse var vist bedre.

Men nu om dage er Hej Matematik noget jeg synes er rigtig rigtig godt!

Især er jeg blevet helt vild med det nummer der automatisk starter på ovenstående link: ‘Walkmand’ ! Det er en genial blanding af det gamle Michael Hardinger-nummer og moderne rytmer, produceret som man gør nu om dage. Rigtig lækkert. Jeg kan godt lide den linie der hedder “Gi’ den op for Dingers hook”.

Fætrene Rasted hylder Michael Hardinger med dette nummer, og på nedenstående YouTube-klip kan man også høre hvordan Søren Rasted kalder ham en af de bedste sangskriver gennem tiderne, da sangen lanceres i Vega med selveste Dinger på scenen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3X_qe_jArC0[/youtube]

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.