Softshell Crab

Da jeg i marts til min begejstring opdagede at Sticks’n’sushi skulle åbne i Lyngby blev jeg rigtig glad og skrev dette indlæg. Nu er de endelig åbnet – i lørdags.

I mellemtiden har jeg opdaget et fantastisk sted i Lyngby som også har sushi. Stedet hedder TA KE Wok & Sushi og de laver fremragende mad. Sushien er super lækker og de har nogle rigtig gode kombinationer. F.eks har de en rulle med softshell crab som får mig til at sige uhm-lyde højt, selvom jeg prøver at lade være. Smagte den igen idag…Vi har været der en del gange efterhånden, og det er godt hver gang.

Det som også gør denne restaurant specielt god er at de har andet end sushi. Min bedre halvdel er nemlig ikke så meget for sushi, men her kan han få lækker thaimad med masser af ris til. På denne måde kan det lade sig gøre at gå ud og spise sushi med ham, hvilket jeg nyder meget. Det har de sidste ca 10 år været en fornøjelse jeg kun kunne dele med en veninde eller min bror da han boede i Danmark.

Jeg har også hentet take-away sushi en enkelt gang og det fungerede bare perfekt. Jeg hoppede bare på cyklen og kørte de 2 km til Lyngby, og maden var klar på kun 20 minutter. Det er noget nemmere end at vente 45-60 minutter på at hente sushi i Hellerup, som hidtil har været alternativet.

Spørgsmålet er om jeg kommer til at bruge Sticks’n’sushi i Magasin i Lyngby – gik lige forbi efter måltidet hos TA KE og der var stuvende fuldt, så hvis der ikke er plads så ved jeg i hvert fald godt hvor jeg kan gå hen i stedet.

Lignende indlæg:


En kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.