Om at komme af med sine brugte ting

Vores kælder er fyldt med en masse brugte ting, som vi ikke skal bruge mere. For noget tid siden bad mine forældre mig hente de ting jeg havde stående hos dem – de skulle selv bruge skabene. Jeg hentede derfor bøger, legetøj, et dukkehus og selv rangler og andre babyting fra min barndom. Og i vores ferie har vi som tidligere beskrevet rykket om på stuen, hvilket også har genereret nogle overskydende møbler og hifi-udstyr.

Alt i alt står jeg nu med en række ting som jeg ikke skal bruge og som der ingen grund er til at gemme. Vi bor i et ret lille hus, så vi kan ikke blive ved med at stuve tingene af vejen i kælderen – der er ikke mere plads tilbage nu.

Hvad gør man så med det? I tidligere situationer har jeg spurgt venner og bekendte om de er interesseret, men disse gamle ting har allerede været gået “i arv” i omgangskredsen. På den anden side er det ting som stadig virker og som godt kunne gøre nytte, så det giver ikke mening at smide tingene ud. Derfor har jeg prøvet noget andet: salg over internettet.

Til at starte med har jeg sat mit gamle dukkehus til salg på QXL. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente. Når jeg så på andre varer der var til salg, var det meget forskelligt hvordan det gik – nogle havde fået adskillige bud, andre var der slet ingen interesse for. For mit dukkehus er det gået godt, jeg har i skrivende stund fået 2 flotte bud. Så jeg synes det er spændende og har fået mod på at prøve at sælge nogle af de andre gamle ting online.

Lignende indlæg:


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.