Sødeste feriehund

Jeg har altid elsket hunde. Min første store hunde-kærlighed hed Pjuske. Han var et lille terrier-lignende gadekryds, der kom løbende til hos min farmor og farfar, da de boede på landet ved Præstø i min tidlige barndom. Da ingen savnede ham beholdt de ham. Siden har jeg haft nære venskaber med mange hunde, men har aldrig selv haft en hund. Det er min store drøm at få hund en dag, og heldigvis deler min elskede mand min drøm.

I den uge der lige er gået, har jeg fået lov til at passe min fætters hund. En sød pige-labrador af den type man nogen gange kalder “Formel 1”, altså en lidt mindre og lidt mere sporty labrador. Hun arbejder bla. som jagthund når min fætter går på jagt, og min fætter har opdraget hende rigtig godt. Hun kommer f.eks. når man kalder – hver eneste gang og uden diskussion. Hendes søde væsen kombineret med at hun er så nem at håndtere, har gjort at vi har haft en fantastisk uge sammen.

[cpg_imagenormal:6,Aika_029.jpg]

Det giver selvfølgelig stof til eftertanke. Vi har ofte talt om at få hund; hvilken race og hvornår. Nu har vi prøvet at have en almindelig hverdagsuge sammen med en hund. Det har været skønt, og man kan godt få lyst til at få hund lige med det samme. Men den hund vi har passet er vant til at være alene hjemme og det vidste jo på forhånd. Det ved man jo ikke på forhånd om en lille hvalp, og da vi er nødt til at arbejde fuldtids begge to, er det en kæmpe risiko. Dertil kommer om vi er i stand til at opdrage en hund så godt som min fætter har gjort, så man kan have den frihed for både hund og menneske som har gjort det så nemt at have hund i denne uge. Og endelig har vi masser af rejseplaner. Vi må nok tænke lidt mere.

Lignende indlæg:


7 kommentarer

 • mette

  7. juli 2008

  ja det er et stort ansvar / arbejde med sådan nogle dyr, især en hund den kan ikke være selv på samme måde sådan som en kat f.eks. kan. Men nu har du jo set at det godt kan lade sig gøre så jeg håber at du får din Pjuske 🙂 engang

  Svar
 • Trine Louise Appelby

  7. juli 2008

  Tak Mette. Jeg håber og tror på at det kan lade sig gøre.

  Svar
 • mette

  7. juli 2008

  selvfølgelig kan det det 🙂

  Svar
 • Pjuske

  8. juli 2008

  Vuf! logrelogrelogre

  snusesnusesnuse

  Svar
 • mette

  8. juli 2008

  ja nemlig pjuske ! 🙂

  Svar
 • Pingback: Trine Louise » På internat

 • Pingback: Trine Louise » Kærlighed til hunde

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.