En dejlig havedag

Så fik vi ENDELIG plantet chili-, tomat-, peber- og agurkeplanterne ud i plantesække i drivhuset. Planterne har stået i drivhuset i over en uge og ventet på at komme i jorden, så vi har haft travlt med at vande og sige “nu må vi også se at…”.

Vi bruger kapilær-kasser, og så har vi købt nogle lækre økologiske plantesække hjemmelavet på Gartneri Toftegaard. Vi har også lavet om på indretningen i drivhuset så vi bedre kan komme til tomatplanterne, så vi er meget spændte på hvordan planterne udvikler sig i år.

Ligesom sidste år har vi fået lavet lidt for mange chiliplanter, så nu håber jeg at jeg kan afsætte de sidste 5 til en kollega som har drivhus, eller måske min mor.

Lignende indlæg:


2 kommentarer

 • karin

  15. juni 2008

  Hej – hvordan gøder du tomaterne – har du økologisk gødning eller hvad?

  Svar
 • Trine Louise Appelby

  15. juni 2008

  Ja, vi har flydende økologisk gødning. Vi vander med regnvand som vi fylder i vandkander og så tilsætter vi gødning til hver vandkande før vandet fyldes i kapillærkassen. På den måde risikerer man ikke at få en for høj koncentration af gødning i kapillærkassen.

  Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.